Begane grond – Soest

In opdracht van een klant in Soest voor de begane grond een nieuwe interieurindeling gemaakt voor de meubels, kleuradvies gegeven en advies over plaatsing van accessoires.

De ruimte betreft een lange woonkamer in combinatie met eethoek en keuken.

  • Door deze opstelling van het eetgedeelte creëer je een sfeervol hoekje in de keuken. Je bakent het eetgedeelte af waardoor het een op zichzelf staande hoek wordt en de optische aandacht richting de eethoek wordt versterkt.
  • Voor het afbakenen van de zithoek adviseerde ik een vloerkleed aan te schaffen. Hierdoor wordt de lengte van het hele huis iets onderbroken voor een knusser gevoel en een intiemere zithoek. Op het vloerkleed kunnen de verschillende bijzettafels worden geplaatst als salontafel. Ook weer makkelijk te verwijderen bij ruimte gebrek.