Recensies

Als u ook graag uw mening wilt geven over onze dienstverlening kunt u hier een recensie achterlaten.

★★★★★
5 5 1
"Inrichten en stylen is écht een vak. Wij wilden onze woonkamer veranderen, maar kwamen er samen niet uit. Anne heeft ons super geholpen. Ze luisterde eerst goed naar onze wensen. En vertaalde die met haar kennis en inzicht in een prachtig plan, dat bij ons past. Wij zijn er erg blij mee, want we weten nu hoe we het moeten aanpakken! We kunnen haar dus van harte aanbevelen.

★★★★★
5 5 1
Samen met mijn man een nieuw huis gekocht. Iets totaal anders dan wat we hadden. Maar ja, hoe ga je dat huis nu het beste indelen qua kleurgebruik en meubels? We hebben verschillende ruimtes, verbonden met trappetjes. We wilden dat de ruimtes ieder zijn eigen karakter kreeg qua kleur, maar dat ze wel in elkaar overliepen. Mijn man had echter totaal andere ideeen over kleurgebruik dan ik. Hoe kun je dan tot elkaar komen? Daar kwam Anne met haar kleurwaaier en frisse kijk op de ruimtes. Ze heeft naar ons geluisterd, in kaart gebracht wat we graag met de ruimtes wilden en welke kleuren we wel en juist niet mooi vonden. Ze heeft voor ons een gedetailleerd plan gemaakt waarin we ons beide zeer goed konden vinden en we een goed idee kregen hoe de ruimtes er dan uit zouden komen te zien. De verschillende wensen van mijn man en mij tot 1 geheel gemaakt, dus iets wat mijn man mooi vond maar ik ook. We hebben haar plan uitgevoerd in huis en zijn er tot op de dag van vandaag zeer blij en tevreden mee. Ik kan haar dan ook zeker aanbevelen!

★★★★★
5 5 1
Anne heeft voor ons een inrichtingsplan gemaakt voor onze woonkamer. Rekening houdend met ons budget en de meubels die we graag wilden behouden. Ze heeft voor ons een kleurenplan gemaakt om harmonie en rust te creëren en de verlichting hierop aangepast. Wij hebben dit uitgewerkt gekregen in een duidelijk plan waar we mee aan de slag konden. Wij waren zeer tevreden over Anne!

★★★★★
5 5 1
Omdat ik het erg lastig vond de inrichting en sfeer te bepalen voor mijn nog op te leveren nieuwbouwwoning, heb ik de hulp van Anne ingeroepen. Zij heeft goed geluisterd naar mijn wensen en gekeken naar mijn verzamelde ideeën. Daarna heeft ze op papier een plan gemaakt voor mijn woonkamer. Ze heeft gekeken naar de ruimte, naar de lichtinval en naar mijn wensen en daar één geheel van gemaakt. Ze heeft voor mij een boek gemaakt van haar bewerking, waardoor ik een compleet beeld kreeg. Ondertussen is het huis af en ingericht en helemaal naar mijn zin!

★★★★★
5 5 1
Anne is de ideale interieurstylist! Allereerst luistert ze heel goed en vraagt ze naar je wensen en voorkeuren op het gebied van meubels, kleuren, vormen etc. Daarna kijkt ze goed naar de ruimtes en vraagt ze je hoe je deze wilt gebruiken. Daarna vat ze perfect samen wat je bedoelde te zeggen, maar zelf niet onder woorden wist te brengen. Daarmee weet Anne de essentie vast te pakken en je wensen in perfecte harmonie te brengen met de ruimtes in je woning, en met de ideeën die je er in je hoofd van had. Ondertussen leert ze je het een en ander over inrichting, kleuren en vormen. Wat voor mij heel goed uitkomt omdat ik die tips kan toepassen als ik weer eens onrustig word en zelf weer wat wil gaan schuiven of schilderen in huis. Door de hulp van Anne is mijn interieur ontzettend mooi geworden, perfect in balans, en (ook heel belangrijk) superfunctioneel. Wat ik in gedachten had, maar dan beter!