Werkzaamheden

Mijn diensten als interieurontwerper en stylist bestaan voornamelijk uit interieurplannen maken. Maar indien gewenst kan ik ook zeker (deels) helpen met de uitvoering!

Door in een ontwerp voldoende handvatten te geven over het uiterlijk van bijvoorbeeld het meubel, kunt u zelf beslissen of u naar een dure designer winkel gaat, een goedkopere variant of zelfs tot aan de kringloopwinkel aan toe!

Dat geldt ook voor materialen die gebruikt gaan worden zoals de kleurtint van verf of een vloer. U kunt voor een A-merk kiezen, of een eigen merk van bijvoorbeeld een bouwmarkt. En zo is het eigenlijk met alles wat in het ontwerp voorkomt. Ook is er de keuze om (sommige of alle) meubelen te hergebruiken. Soms kunnen ze door een likje verf een heel ander uiterlijk krijgen. Maar alles nieuw aanschaffen kan uiteraard ook. Het is maar net wat het beste bij u, of uw budget past.

Met deze manier van werken bent u volledig eigen baas over de kosten die aan de uitvoering verbonden zijn. Mijn doel is dat een mooi op elkaar afgestemd interieur voor iedereen weg gelegd zou moeten zijn. En zeker als u zelf bereid bent om de handen uit de mouwen te steken, dan is er heel veel mogelijk!

Ik kan mondeling advies geven of interieurplannen maken voor bijvoorbeeld ;

  • Ruimtes binnen een woning of bedrijf
  • Aan- en verkoopstyling van een woning
  • Etalages
  • Tuin indelingen