Even voorstellen

Mijn naam is Anne Hoogvliet. Ik ben interieurstylist, 35 jaar, heb 2 kinderen en een hond en woon in Rockanje.

Ik heb een enorme passie voor alles wat met het veranderen, (her)inrichten, kleuren en stylen van
ruimtes te maken heeft.
Als kind was ik altijd al aan het schuiven met mijn slaapkamermeubeltjes en bedenken hoe ik het nog weer anders kon doen.

Om mij verder te verdiepen in mijn hobby, heb ik in 2013 mijn diploma voor Interieurstylist / colorist behaald. In 2015 heb ik ook de cursus binnenhuisarchitectuur / interieurontwerpster behaald.

Ik vind het leuk en fijn om ook andere mensen te helpen met meedenken hoe een ruimte zo goed mogelijk tot zijn recht komt en er een sfeervol, maar vooral ook praktisch geheel kan ontstaan.

Waar ik zelf voor sta is dat een mooi (ingericht) huis helemaal niet de hoofdprijs hoeft te kosten. Ik ben absoluut niet perse op zoek naar dure spullen en bekende merken. Een mooi huis ontstaat net zo makkelijk (en vaak nog persoonlijker) uit meubelen die worden hergebruikt van de huidige inrichting of keuzes uit het bijvoorbeeld goedkopere segment meubelen. Dit geldt al helemaal voor de accessoires.

Ik vind de basis het belangrijkst. Een praktische meubelopstelling is daar een heel goed voorbeeld van. Vanuit daar kunnen we verder gaan werken aan een mooi totaal plaatje. Zeker wanneer u zelf bereid bent de handen uit de mouwen te steken en ik u d.m.v. passende tips bij uw situatie op weg kan helpen, kunt u relatief goedkoop toch uw woondroom realiseren in uw huidige of nieuwe woning!

Bent u benieuwd in wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op!